Ми Да Моторс Лого
Ми Да Моторс Возила
Кафетерија и Авто-Перална
Ми ДА Сервисен Центар
Ми Да Рент а Кар Услуга
Ми Да Моторс Контакт
Профил на Ми Да Моторс

Добредојдовте


Ми-Да е овластен импортер, дистрибутер, продавач и сервисер на возилата од програмата Ford, Volvo и Lada во Република Македонија.

Од основањето во 1997 година до денес има развиено продажна и сервисна мрежа низ целата држава.


За избор на Вашиот совршен автомобил, закажете тест возење и посетете го салонот на Ми-Да. Во рамки на салонот функционира и пријатно опремена кафетерија, во која клиентите и посетителите на салонот уживаат додека го одбираат својот нов автомобил.

Сопствениците на Форд, имаат високо ниво на спокојност кога патуваат со услугата Помош На Пат, која подразбира поддршка за возилото и патниците во критични ситуации.

 

Галерија


     
     

 

Видео Презентација


 


Помош на Пат

Форма за Тест Возење

Ми Да Рент а Кар

Ми Да Промоции

 

ВОЗИЛА   |   КАФЕТЕРИЈА И АВТО-ПЕРАЛНА   |   СЕРВИС   |   RENT A CAR   |   КОНТАКТ   |   ЗА НАС

(c) Copyright 2009 - MiDa Motors, All Right Reserved.